Nejnovější recenze ze sekce Armatury
Montáž musí být opatrná.
ELEKTROBOCK Redukce HD20 pro ventily typu Danfoss RTD 000166
Petr Valkoun
Přidáno: 11. listopadu 2023
(naposledy upraveno 11. listopadu 2023)
Zakoupeno v Allegro.cz
Funguje perfektně
Čas teprve ukáže
- dost subtilní
Zatím funguje
Bez výhrad.
Jsou skvělé.
Snadná montáž, v případě potřeby jednoduchá výměna pojistné části ventilů, která je dostupná jako náhradní díl.
ok
- dle předpokladu plně funkční
- Jednoduchý a levný výrobek.
Ventil s malým odporem použitelným i pro samotíž a se šroubením na termostatickou hlavici. Příznivá cena, rychlé dodání a ventil funguje jak má. Hlavní bonus je, že má prakticky stejné rozměry jako starý socialistický ventil, za který jsem jej měnil. Z mého pohledu naprostá spokojenost.
- Produkt jsem jinde nesehnal.
- dobrte
Vyzkoušené, osvědčené